Ook nadat u een product bij ons aanschaft, kunt u bij ons terecht. Dankzij onze expertise en korte lijnen met de producent, staan we dag en nacht voor u klaar om waar nodig te helpen. Dit is onze instelling in het waarborgen van kwaliteit en het zijn van een businesspartner waar u op kunt bouwen.

Defect product of storing

Is er sprake van een storing of werkt een van de producten niet naar behoren, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk op afstand of komen bij u langs om het probleem op te lossen. Als dit noodzakelijk is schakelen wij de hulp van de producent in, zodat we het probleem gezamenlijk op kunnen lossen.

End-of-Life producten

Wij gaan ervan uit dat u een zeer lange tijd profijt heeft van uw zonnepanelen en omvormers. Uiteraard komen alle elektrische apparaten na verloop van tijd aan het einde van hun levenscyclus en dan dienen deze verwijderd te worden. Om hier bewust mee om te gaan en daarnaast ook te voldoen aan de AEEA richtlijnen, zijn wij aangesloten bij Stichting Zonne-energie Recycling Nederland. Dankzij deze samenwerking voorzien wij u altijd van een geschikte partner die de zonnepanelen en omvormers op de juiste manier kan verwijderen en innemen.

SDE+ subsidie

De kostprijs van duurzame energie uit zonnepanelen is hoger dan die van energie uit fossiele brandstoffen. Om die reden is de exploitatiesubsidie SDE+ in het leven geroepen. Dit houdt in dat u voor elke kWh duurzame energie die u opwekt uit zonnepanelen subsidie ontvangt. De subsidie is het verschil tussen de kostprijs van de zonne-energie en de marktwaarde van de geleverde energie. De subsidie wordt over een periode van 15 jaar toegekend. In het voor- en najaar zijn er openstellingsrondes voor de toekenning van deze subsidie. Wij helpen u als partner graag met het aanvragen van deze subsidie.

Voorwaarden voor SDE+ subsidie

  1. Aansluitwaarde is groter dan 3x80 Ampère
  2. Minimaal 15 kWp zonnepanalen geïnstalleerd (ongeveer 60 panelen)

Neem contact op!

Overige vragen

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over specifieke producten, maar ook over uw geplande projecten en benodigde calculaties. Zo gaan wij graag met u om de tafel om de Forecast te bespreken en u verder te helpen met uw project.

Marketing ondersteuning

Wilt u uw medewerkers, klanten of leveranciers inlichten over het gebruik van zonne-energie? Bij ons kunt u producten afnemen die u gebruikt als proefmodel op een beurs of in uw showroom. Wilt u een van onze datasheets gebruiken als extra informatie? Wij leveren deze aan met een bedrijfslogo naar wens.

Heeft u een probleem of storing?

Neem contact op of ontdek of u het probleem zelf kunt oplossen via onze productinformatie/downloads pagina.

Neem contact op!Downloads