Vele partijen kunnen tegenwoordig zonnepanelen leveren, maar belangrijk is ook om met gespecialiseerde ketenpartners toegevoegde waarde te bieden. Dit doen wij met de advisering, levering en service van topkwaliteit zonnepanelen, maar met onze partners kunnen we meer, veel meer!

ABN AMRO bank heeft zelf een stevige ambitie op het gebied van duurzaamheid en neemt daar zelf de verantwoordelijkheid in met allerhande initiatieven, zoals het duurzame pand Circl naast het hoofdkantoor in Amsterdam en daarnaast met de sustainable finance desk.

Uiteraard zijn er vele financieringsmogelijkheden tegenwoordig, maar ABN AMRO laat zien de branche te kennen en begrijpt dat ook deze stap toegankelijk moet zijn zonder vele bepalingen en convenanten. Wij zijn dan ook trots om de samenwerking te hebben met ABN AMRO Lease om altijd een passend, helder en scherp voorstel te kunnen verstrekken d.m.v. 100% financiering en zo de stap naar verduurzamen door middel van zonnepanelen nog kleiner te maken.

Bekijk de mogelijkheden

Solarif Insurance is dé mondiaal toonaangevende partij voor het verzekeren van zonnepanelen. Daarnaast kan Solarif Risk Management als onafhankelijke inspecteur inspecties uitvoeren op de panelen en/of omvormers.

Solarif Insurance is uw partner op het gebied van operationele all-risk dekkingen, opbrengstgaranties, performance warranty insurance en eigen gebrek dekking voor uw zonnestroominstallatie. Solarif Risk Management zorgt voor het waarborgen van de kwaliteit van uw installatie.

Kort samengevat, Solarif biedt zekerheid op uw investering in zonnepanelen! Geen financieel risico meer, wel zo prettig en stelt het rendement op uw investering veilig.

Verzekerd in 10 minuten